Rólunk

ENCO Group
Történetünk

Közel 10 éve azzal a céllal jött létre az ENCO Energy Kft. jogelődje, hogy a B2B ügyfelek energetikai igényeit maximálisan szem előtt tartva, magas színvonalú és értékteremtő energetikai megoldásokat kínáljon az energetikai piacon ügyfelei számára.

Miközben egyre több ügyfelünk lett, az ügyféligények mentén cégünk is fejlődött, valamint folyamatosan bővítettük szolgáltatási portfóliónkat is. Az évek folyamán egyre több olyan beszállítópartnerünk lett, akikkel a hasonló gondolkodás és a közös értékek összehoztak minket, így hosszabb távú együttműködéseket kötöttünk, majd 2020-ban cégcsoporttá alakultunk, hogy még komplexebb megoldásokkal szolgálhassuk ki ügyfeleinket.

Átfogó energiaipari látásmódunkkal és sokrétű tapasztalatunkkal, valamint magasan képzett, speciális szaktudású, több éves energia kereskedői- és szolgáltatói, illetve versenypiaci ismerettel rendelkező szakembereinkkel minden nap azon dolgozunk, hogy partnereink fogyasztási volumenüktől függetlenül kihasználhassák a versenypiac adta lehetőségeket. Célunk, hogy szolgáltatásunknak köszönhetően minél több partnerünk jelentősen tudja csökkenteni energiaköltségeit és egyre többen megismerjék az energiahatékony és zöld technológiákban rejlő lehetőségeket.

Ügyfeleink problémáit és elvárásait maximálisan megértve, számos sikeresen kivitelezett és megoldott komplex energetikai projekt és energiabeszerzés van már mögöttünk, melynek köszönhetően egyedülállóan sokrétű és többféle iparágból megszerzett tapasztalatra tettünk szert.

Szinte halljuk, ahogy azt mondja, mindez üres marketing duma, de mi tényleg tudjuk, hogyan figyeljünk ügyfeleink igényeire, hogyan oldjuk meg problémáikat, és hogyan szállítsunk megindokolt, működő és előremutató energetikai megoldásokat.

Ügyek, amelyek fontosak számunkra – CSR

Nem csak ügyfeleink felé vagyunk elkötelezettek, de a társadalmi felelősségvállalás is fontos számunkra. Hiszünk benne, hogy minden jobbító szándék, minden – akár apró – segítség is képes célba érni, és hatni, segíteni az adott társadalmi csoportnak, az adott közösség tagjainak. Éppen ezért fontos számunkra, hogy cégünk nettó éves forgalmából jelentős összeggel, vagy épp társadalmi munkával segítsük különböző civil szervezetek programjait, akik kitartó munkájukkal jelentősen hozzájárulnak a közösség jólétéhez és segítik a rászorulókat.

A hazai és nemzetközi civil szervezetek kiválasztása folyamatos. Segítsen Nekünk!

Ha Ön ismer olyan civil szervezetet, akit érdemesnek tart arra, hogy programjait megismertesse a nagyközönséggel, vagy akit szívesen támogatna szakmai munkájuk miatt, akkor kérjük, jelezze nekünk, hogy felvehessük Önnel és/vagy az adott szervezettel a kapcsolatot. Írjon nekünk: iroda@encoenergy.hu. Köszönjük, ha segít nekünk!

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Elérhetőségeink

ENCO Energy Kft. 


Alstom Irodaház | 1138 Budapest, Váci út 152.-158.

Iroda: +36 1-789-5201
e-mail: ugyfelszolgalat@encoenergy.hu

Image
Image
Image

Irodánk

Image
Image
Image
Image
Image
Image