Világításkorszerűsítés egyedi igények szerint

Világításkorszerűsítés

Kollégáinkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy megoldást találjunk ügyfeleink világítással kapcsolatos problémáira és hogy elképzelésüket magas színvonalon, kedvező áron valósíthassuk meg. Tovább bővítve szolgáltatásaink körét, a teljes körű energetikai tanácsadás és az energia beszerzés mellett, már egyedi igényekre szabott világításkorszerűsítéssel is segítjük ügyfeleink beruházásainak megvalósulását.

Ismerje meg a német Steinberg Leuchtmittelwerke GmbH egyedi világítástechnikai termékeit, amelyek most már a magyar piacon is könnyedén elérhetőek!

A Steinberg Leuchtmittelwerke GmbH 10 éve foglalkozik egyedi led lámpa, valamint világítástechnika kialakításával, gyártásával, melyet eddig a németországi piacon értékesítettek. Termékeiket minden esetben az adott rendszerhez és igényekhez alakítva készítik el, a tervezéstől kezdve igazodva a megrendelő igényeihez.

Fénytechnikai rendszereinket ajánljuk irodai, csarnok, gyár beltéri és kültéri, üzlethálózatok, speciális gyártási területek megvilágításához.

Egyedi igények, speciális kérések megvalósítása

Mérnökeink minden esetben aktívan részt vesznek a világítástechnika kialakításának tervezési folyamatában, ideértve az árajánlatadást is. Speciális termékek gyártásában is szívesen részt veszünk, legyen szó akár hő, por, ütés, vagy kémiai ellenállóság kialakításáról. Egyedi kérés alapján vállaljuk a termékek beépítését is.

Gyors logisztika

Folyamatos lehetőséget biztosítunk a minőség ellenőrzésére, akár egy adott megrendelés közben is! A megrendelt termékek, az adott ütemezéssel a gyárból kerülnek kiszállításra a megrendelőnek, így a lehető leggyorsabban eljutnak a beszerelés helyszínére: nincs raktározási, vagy további rakodási, szállítási költség! 

Versenyképes, projekt védett árazás

Az elmúlt 10 év szakmai, gyártói, tervezési tapasztalatai mellett, folyamatosan figyelemmel kísérjük a technikai újításokat is, ezáltal nem csupán szakmailag, de a megrendelői igények mentén is fejlődünk. Ez a tudásvágy teszi lehetővé, hogy az árakban is versenyképesek maradhassunk.

Célunk,

hogy a megbízható, az EU piaci színvonalán előállított világítástechnika széles körben elérhető legyen, ezáltal valódi alternatívát kínálhassunk azoknak, akik nem a távol-keleti ár és minőségi mutatókat keresik.

01
A megfelelő világítástechnika kialakításához munkatársaink első lépésként felmérjük a megrendelő igényeit, különös figyelemmel az adott területen végzett munkafolyamatokra és az esetleges külső hatásokra (hő, vegyi anyagok, munkavégzési szokások, költséghatékony igények stb.), illetve a speciális igényekre.
02
Több éves szakmai múlttal és nagy tapasztalattal rendelkező mérnökeink a megismert szempontokat komplexen megvizsgálva és mindent egybevetve megkezdik a fénytervezést, majd a kész tervek alapján végzik el a világítással kapcsolatos adatok összehasonlítását és a fény viszonyok kalibrálását.
03

A tervezést követően megadjuk a megrendelő igényeinek megfelelő termék-összetételt, melyet szükség szerint egyedi led lámpa tervezéssel is kiegészítünk.

További információ termékeinkről
  • Egyedi, méretezett világításkorszerűsítési eszközök elkészítése, minőségi, precíz kivitelezés.
  • Tervezés során mindig kulcsfontosságúnak tekintjük a költséghatékonyságot, ezért termékeink modulárisan összeállíthatók, egyedileg fejleszthetők.
  • Szükség esetén olyan egyedi igényeket is megoldunk, mint például mérőeszközök, kamerák és szenzorok beépítése, extrém hőállóság.
  • Világítástechnikai berendezéseink kiemelt jellemzője az időtállóság, termékeinket aluminium ház fedi.
  • Termékeink gyártása során törekszünk az újrahasznosíthatóságra, ezért egy esetleges második beruházás akár az eredeti fejlesztés költségének a töredékéből is létrehozható.
  • Keressen minket élelmiszeripari, laboratóriumi megoldások kapcsán is.

Enco group
Van egy energetikai problémája és szeretné megoldani?

Csökkentené karbonlábnyomát? Energetikai szakreferenst keres? Szeretné cégét energiahatékonyabbá tenni, de nem tudja hogyan fogjon hozzá?

Segítünk!

Kérjük, adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot. Megkeresésére 3 munkanapon belül válaszolunk!

Reméljük, hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük!  

Üdvözlettel:
ENCO Group

Kérjük, töltse ki a mezőt!
Kérjük, töltse ki a mezőt!
Kérjük, töltse ki a mezőt!
Kérjük, töltse ki a mezőt!
Invalid Input

A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Elérhetőségeink

ENCO Energy Kft. 


Alstom Irodaház | 1138 Budapest, Váci út 152.-158.

Iroda: +36 1-789-5201
e-mail: ugyfelszolgalat@encoenergy.hu

Image
Image
Image

Irodánk

Image
Image
Image
Image
Image
Image