Audit szolgáltatásaink

Audit szolgáltatásaink

Napjaink gazdasági és társadalmi körülményei között, valamint az energiaárak jelentős emelkedése miatt, az energiahatékonyság javítása kiemelten fontos szerepet kap a cégek életében. Az energiahatékonysági intézkedéseknek 2 főbb célja lehet: az energiaköltségek mérséklése és/vagy az energiafelhasználás csökkentése, azaz például a különböző rendszerek működésének optimalizálása.   

Energetikai szakértőként úgy gondoljuk, hogy a cégeknek teljes körű szakmai támogatásra van szükségük annak érdekében, hogy az energiabeszerzés és felhasználás ismét tervezhető és piaci előnyt jelentő tényező legyen számukra.

Nyisson új fejezetet energiagazdálkodásában!

2016.12.21-től minden nagyobb energiafelhasználású cégnek (legyen az KKV vagy nagyvállalat) kötelező legalább 1 fő, tőle független energetikai szakreferenst megbíznia. Energetikai szakreferenst megbízni nem csak törvényi kötelezettség lehet, hanem remek alkalom arra is, hogy megismerje az energetikai rendszereiben rejlő lehetőségeket! Ha valódi szakértelmet választ, nem csak energetikai rendszerei működését optimalizálhatja, de folyamatos tájékoztatást is kaphat a különböző beruházási lehetőségekről, adókedvezményekről, valamint az új technológiákról.

Az EKR, a TAO és a nagyvállalati audit közös eleme, hogy az adott cég/intézmény energetikai szempontból történő felmérése teljeskörűen elkészül, az egyes energia nemek, felhasználási szokások, technológiai folyamatok és berendezések energetikai elemzésével együtt. Ilyenkor elkészül a javaslat az optimalizált energiavételezésre, illetve a kapcsolódó korszerűsítésekre és ezek eszközeire is. Audit függő, hogy az eljárás egy alkalommal valósul meg, vagy elő és utóauditról is beszélhetünk. Portfóliónk része a számla audit szolgáltatás és a bérlői számlázásokkal, tovább számlázásokkal kapcsolatos kérdések megválaszolása is.  

Az Egyszerüsített Energetikai audit folyamán megtörténik az energiaszerződések és a fogyasztási adatok áttekintése, illetve a műszaki, az adminisztratív, valamint a jogi paraméterek optimalizálása, míg a Komplex Energiahatékonysági audit során először a helyszíni műszeres műszaki állapotfelmérést végezzük el, majd ezt követi az iparági összehasonlítás, amely során meglévő, valamint a hazai és nemzetközi legjobb gyakorlatok által elérhető állapotot vetjük egybe és elemezzük a meglévő különbségeket. A feltárt hiányosságok, a legjobb gyakorlattól való eltérések és az ügyfél igényei alapján megfogalmazott jövőbeli célok elérése érdekében a jelenlegi energiafelhasználásának és energiaköltségeinek csökkentésére irányuló innovatív javaslatokat fogalmazunk meg.

Számítson szakértelmünkre az alábbi energetikai megoldások igénybevétele kapcsán is:

  • Épületenergetikai tanúsítvány
  • FL/FH felülvizsgálat
  • BREED/ LEED minősítés auditálás
  • Lekötésmenedzsment
  • Karbonlábnyom számítás
  • Zero CO2 stratégia készítése

Enco group
Van egy energetikai problémája és szeretné megoldani?

Csökkentené karbonlábnyomát? Energetikai szakreferenst keres? Szeretné cégét energiahatékonyabbá tenni, de nem tudja hogyan fogjon hozzá?

Segítünk!

Kérjük, adja meg adatait, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot. Megkeresésére 3 munkanapon belül válaszolunk!

Reméljük, hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük!  

Üdvözlettel:
ENCO Group

Kérjük, töltse ki a mezőt!
Kérjük, töltse ki a mezőt!
Kérjük, töltse ki a mezőt!
Kérjük, töltse ki a mezőt!
Invalid Input

A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Elérhetőségeink

ENCO Energy Kft. 


Alstom Irodaház | 1138 Budapest, Váci út 152.-158.

Iroda: +36 1-789-5201
e-mail: ugyfelszolgalat@encoenergy.hu

Image
Image
Image

Irodánk

Image
Image
Image
Image
Image
Image