Stratégiai célok

Enco Group
Stratégiai céljaink

Cégünk megalakulása óta elkötelezett a minőségi, magas színvonalú szolgáltatás mellett, hisszük, hogy tudásunkon keresztül értéket teremtünk partnereinknél. Úgy gondoljuk, hogy nem csak egy fenntarthatóbb bolygó létrehozásán dolgozunk közösen – partnereinkkel és munkatársainkkal együtt –, de munkavállalóink, és közvetlen környezetünk felé is felelősséggel tartozunk – miközben működünk.  

01

Működés

  • Minőségi, magas színvonalú szolgáltatás
  • Ügyfélközpontú megoldások, rugalmasság
  • Folyamatos fejlődés, innováció
02

Munkatársak

  • Munkatársaink fejlesztése
  • Az elkötelezett szakértői csapat házon belül tartása és bővítése → folyamatos termékfejlesztés saját know-how mentén
  • Növekedés – Igények folyamatos magas színvonalú kiszolgálása
03

Társadalmi felelősségvállalás

  • Ügyfeleink támogatása energetikai céljaik elérésében (pl. oktatás, szemléletformálás stb.)
  • Közvetlen környezetünk támogatása
  • Közvetett környezetünk támogatása – alapítványok, speciális programok, ügyek melletti kiállás

Enco Group
Küldetésünk

hogy szolgáltatásunknak köszönhetően minél több partnerünk jelentősen tudja csökkenteni energiaköltségeit és egyre többen megismerjék az energiahatékony és zöld technológiákban rejlő lehetőségeket.

Célunk megmutatni ügyfeleinknek, hogy miért és hogyan érdemes széles körűen megvizsgálniuk energiafelhasználásuk hatékonyságát és fenntarthatóságát annak érdekében, hogy kevesebb energiát használjanak fel, és azt is hatékonyabban tegyék, valamint a felhasznált energiát megújuló, zöld energiaforrásból fedezzék.

Cégre szabott megoldást kínálunk, legyen szó energiabeszerzésről, átfogó energetikai beruházásról vagy épp energiajogi kérdésekről

Ügyfeleink érdekeit magas színvonalon képviseljük a gyorsan változó energiapiacon, miközben zöld és modern megoldásokkal dolgozunk 

Nálunk tényleg az ügyfél az első! 
Rendelkezésre állunk, közösen gondolkodunk, megoldást szállítunk, értéket teremtünk.

Enco Group
Folyamatosan fejlődünk

Komplex energiaipari látásmódunkkal és releváns tapasztalatunkkal, valamint magasan képzett, speciális szaktudású, több éves energia kereskedői- és szolgáltatói, illetve versenypiaci ismerettel rendelkező szakembereinkkel állunk partnereink rendelkezésére. Számíthat ránk egyedi igények tervezése, kivitelezése és üzemeltetése kapcsán, de akkor is bátran kérjen ajánlatot tőlünk, ha csak egy kiesebb, célzott feladatra keres szakértő, megbízható energetikai csapatot.

Enco Group
Hosszú távon gondolkozunk

Örömmel tölt el minket, hogy ügyfeleink jelentős része évek óta partnerünk: a villamos- és földgázenergia beszerzésén, illetve az audit szolgáltatásokon túl, nem csak energetikai fejlesztések megtervezésével és kivitelezésével kapcsolatban keresnek meg bennünket, de most már évek óta az energiajogi és a pályázatokat érintő kérdéseikkel is hozzánk fordulnak.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Elérhetőségeink

ENCO Energy Kft. 


Alstom Irodaház | 1138 Budapest, Váci út 152.-158.

Iroda: +36 1-789-5201
e-mail: ugyfelszolgalat@encoenergy.hu

Image
Image
Image

Irodánk

Image
Image
Image
Image
Image
Image